Lučenje pljuvačke od Leponexa

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom antagonistima (naltrexon, naloxon) - Nemexin, ReVia, Nalorex.... Postavljajte pitanja i svojim iskustvima pomozite drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Moderator: sanela

Post Reply
Akkasha Come Back
Posts: 1538
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:55 pm

Lučenje pljuvačke od Leponexa

Post by Akkasha Come Back »

Zdravo, ljudi...
Izvinjavam se što otvaram novu temu ali ne mogu da nađem gde je jedan momak opisao sledeće:
Leponex je uzimao uveče (i ja ga imam u terapiji, 50mg) i jednu noć se paralisao dok mu je pljuvačka curila nenormalno a nije mogao da se makne.

I meni se dešavalo da se probudim zbog curenja pljuvačke (fuj, znam, izvinite) i hajde nekakvo objašnjenje bi bilo da se komiram pa ne mogu da kontrolišem pljuvačne žlezde, odnosno ne gutam (jer su usta poluotvorena)?

Još nešto:
Leponex sam tražila u zatvoru da mi prepišu a nastavila da ga uzimam nemam pojma zašto. Iskreno.
Svi kažu, pa i apotekarke da je jako opasan.

Sećam se pre nekoliko godina jedan psihijatar mi je rekao da od njega može mleko iz bradavica da mi krene, i u novembru 2019. se desilo nešto, nije mleko ali kao neka bela bubuljica i na ultrazvuku su mi rekli da su mi obe dojke pune cista.
Zanima me ako neko zna da li to ima veze sa Leponex-om?

I da, ugojila sam se 16 kg od njega, sa 50 na 66.

P.S. Znam samo da leponex ne treba uzimati za spavanje (ne služi tome) a ja sam ga oduvek samo zbog toga uzimala.
Inače nemam neku mnogo jaku terapiju.
dumpY
Posts: 17
Joined: Fri Dec 19, 2014 4:33 pm

Re: Lučenje pljuvačke od Leponexa

Post by dumpY »

Baš kao i ja kada sam bio na detoxu prvi put nisu mogli da me uspavaju sa ovim normalnim hipnoticima onda su mi dali na kraju i Leponex koji mi nije bas najbolje ni pomagao, udebljao se isto tako mnogo na njemu, šećer mi bio skočio na 12 ali sve se to dovelo u red nakon prestanka uzimanja istog, godinama trosio nazalost.
Akkasha Come Back
Posts: 1538
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:55 pm

Re: Lučenje pljuvačke od Leponexa

Post by Akkasha Come Back »

dumpY wrote: Sat Jul 24, 2021 12:35 am Baš kao i ja kada sam bio na detoxu prvi put nisu mogli da me uspavaju sa ovim normalnim hipnoticima onda su mi dali na kraju i Leponex koji mi nije bas najbolje ni pomagao, udebljao se isto tako mnogo na njemu, šećer mi bio skočio na 12 ali sve se to dovelo u red nakon prestanka uzimanja istog, godinama trosio nazalost.
Hvala na odgovoru.
Post Reply