Page 1 of 1

Buprenofin i aktivna podrška na forumu 2021

Posted: Tue Jun 08, 2021 11:50 pm
by Alohaa
Pozdrav ekipa , šta se radi ?
Ja sam trenutno u fazi spuštanja bupa , zadnjih mjesec dana .
Fizičkih tegoba skoro i nemam , sem sna koji mi je jako poremećen .
Ne bih da "bockam" ljude sa foruma koji su nadam se izasli kako treba iz svega ovoga .
Malo o meni ( dodatno ) : imam 35 godina , buprenofin uzimam jedno 4 god ,prvi put u životu se susrećem sa bilo kakvih oblikom krize od opijata , jer na heorin nikad nisam bio navučen .
Po zanimanju sam pravnik i sportski trener . Heroin sam uzeo vise puta u zivotu , ali sam bup uzeo u par stresnih situacija u kojima sam se morao ponijeti odgovorno a onda se to sve nekako nastavilo . Problem mi nije pravilo do prije par mjeseci - april 2021 . Kako sam imao još nekih nerješenih problema odlučio sam da ih rješavam a bup gledam kao problem za normalno rasuđivanje .
Trenutno pokušavam da spuštam po 7 dana i od noćas sam na 1.75 mg .
Tokom prvih dana navikavanja na nižu dozu osjećam depresiju ujutru , kao i poremećaj sna . Meni ovo ne zna niko , ali mislim da će se saznati jer se od mene očekuje uvijek jako velika pribranost i odlučnost .
Na starijim forumima ovdje sam vidio da je do 2mg lagano a onda poslje teže . Meni je psihički teško čitavo vrijeme , tipa : pobrkanost , gubljenje fokusa , depra kao i razne druge stvari od kojih ne znam više ni sam sta i kako .
Inače u maju 2021 sam bio na 4.25 mg a danas u junu od noćas na 1.75 pa ću vidjeti oću li uspjeti .
Ako još postoji ljudi koji imaju ovaj problem , bilo bi lijepo da udružimo mišljenja i zajedno prođemo kroz "ovo" .
Pozdrav i long live the queen ✊