Korisniku

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
Stevanpit
Posts: 1
Joined: Mon Dec 14, 2020 6:40 pm

Korisniku

Post by Stevanpit »

Potreban mi je veliki savet.Danas mi je prvi dan da nisam uzeo bup.Uzimao sam 2mg ujutru 2mg popodne.Resio sam da ga ostavim ali sam svestan da nece biti nimalo lako.Inace skidam se na suvo jer ga nemam kao terapiju,uzimao sam ga na crno.Sta moze koliko toliko da mi olaksa ovu muku?Svaki savet je dobro dosao.Hvala unapred.
User avatar
rea_feniks
Posts: 22
Joined: Sat Jan 16, 2021 2:22 pm

Re: Korisniku

Post by rea_feniks »

Pozdrav,
skidanje sa BUP-a je težak proces, pogotovo ako to prolaziš sam. Ako si odlučio na suho da se skidaš svaka ti čast. Prolazim skidanje sa SUB-a na suho i mogu otprilike zamisliti kako ti je. Zamjena za zamjenu ne postoji, postoji samo nešto što bi ti pomoglo da prebaciš dane ali ako si odlučio da se skidaš na suho pokušaj ustrajati u tome.
Sretno
....nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol....
Akkasha Come Back
Posts: 816
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:55 pm

Re: Korisniku

Post by Akkasha Come Back »

Stevanpit wrote: Mon Dec 14, 2020 6:48 pm Potreban mi je veliki savet.Danas mi je prvi dan da nisam uzeo bup.Uzimao sam 2mg ujutru 2mg popodne.Resio sam da ga ostavim ali sam svestan da nece biti nimalo lako.Inace skidam se na suvo jer ga nemam kao terapiju,uzimao sam ga na crno.Sta moze koliko toliko da mi olaksa ovu muku?Svaki savet je dobro dosao.Hvala unapred.
Pa smanjuj, to mi je najlogičnije a i ima tema o Bupu pa pogledaj.
viewtopic.php?f=7&t=5010

Ne znam, htela bih ti više pomoći, ali zaista ne znam ništa o Bupu.

P.S. pročitaj do kraja, jer lik se na kraju skinuo :)
Sretno i tebi!
Post Reply