Klinike u Srbiji za detox

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
siky
Posts: 4
Joined: Sun Jan 06, 2013 5:24 pm

Klinike u Srbiji za detox

Post by siky »

Molim vasa iskustva i pomoc.Odlucila sam se poc u jednu od,klinika za brzi detox i sad me zanimaju vasa iskustva i koja bi po vama bila bolja.hvala unaprijed.ovo je moj prvi post na ovojm forumu.
siky
Posts: 4
Joined: Sun Jan 06, 2013 5:24 pm

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by siky »

Pa zar nitko nezna nista?
Molim vas pomozite!
User avatar
sanela
Posts: 3905
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by sanela »

Potrazi malo po forumu. Bilo je ranije slicnih tema.
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by nepopravljiv »

brzi detox u kliniku,to ti je oklape te po novcaniko to jest roditelje koji su sve spremni da spase svoje cedo,i onda kad se evrici dadnu.takozvano potop skidanje nista ne osjetis sto se tice fizicke krize napumpaju te hemijom.dok trepnes pola prespavas.hodam sad kao zombi i na kraju blokator dadnu i ajde kuci dodji na kontrolu za 3 sedmice.mi smo svoje uradili,a kako ces posle sa psihom izaci na kraj nije nas problem.navuci se opet pa da jos parica uzmemo za brzi detox.zanima me kolko eura placas taj detox ali iskreno?zelim ti svu srecu i da posle detoxa ne panes opet jovo nanovo muka.
siky
Posts: 4
Joined: Sun Jan 06, 2013 5:24 pm

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by siky »

Udata sam,imam djete i zelim drugo sto prije ali clean naravno.na terapiji sam vec 7 god i zelim se skinut,polako se i skidam ali me fizicka kriza ubije a jos moram vodit kucanatvo.po psihi sam o.k.,bar se nadam jer na heroin nisam pomislila godinama a ni uzela.
siky
Posts: 4
Joined: Sun Jan 06, 2013 5:24 pm

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by siky »

Ima vise opcija u cijeni.100 evrica po danu bez implantanta ili 1500 otprilike za sedam dana plus implantant.
Zato zelim vasa misljenja i iskustva.mozda netko zna gdje rade kako treba,svaka sitnica pomaze kad se hvatas za slamku a sad mislim da mi je nekakav zadnji cas jwr imam dosta godina i hocu drugo dijete.
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by nepopravljiv »

neznam za te klinike za brzi detox ima dva bivsa druga sto su isli na te klinike,jedan je sin direktora a drugi isto neki tatin sin zato sam malo u proslom postu bio mozda sarkastican.ali po pricama njihovim nista nisu osjetili ali skidali su se sa heroina.sad neznam sa terapije vjerovatno isto tako samo sto duze traje bice koji dan duze a sad opet nije ni to jeftino 150 eura dan.za te pare trazio bi da mi titraju guzicu tamo :D .znaju oni sto tamo rade proce to ko rukom odneseno ali znak pitanja posle oce te oprati psiha.dosta je to 7 god terapije koja god da je.sazvakace te psiha kolko god mislila da nece.po meni je mnogo veci problem sto ces posle,a to ce te oni sredit tamo za fizicku krizu nemas problema ima sve ko to vrijeme sto si tamo bila kao da si sanjala dok kazes keks bice zavrseno.nece dozvoliti da se patis.ali posle....vidi dobro sto ces.
Koman
Posts: 2
Joined: Fri Nov 27, 2020 12:42 am

Re: Klinike u Srbiji za detox

Post by Koman »

Nikom ne bih preporučio ultra brzi detox. Prvo košta 5600€ sa 19 dana u bolnici. E ovako ja sam se liječio kod prevaranata RUS MEDIK klinika koja je zatvorena i svi pobegli. Prvo da kažem nekoliko reči o sebi . Ja sam iz CG imam 38 god, sa heroin sam počeo sa 15 god do 18 konstantno kasnije sve mjesec uzimam pa na skidanje i sve tako do prije 6 godina od kad sam bio na ultra detoxu. Stvarno mi je malo pomoglo prešao sam sa jednog zla na drugo sad uzimam bup 8mg +4mg znači 12mg sad ja uzimam, bio sam skroz čist kad sam počeo sa bupom (ne radi me ništa ali sam se ipak navukao) evo 6 godina ga pijem, nego da se vratim na brzi detox. Verovatno većina znq za rus medik. 1 dan moraš biti čist ah to je ipak jaka kriza uzimao sam 5gr H na nos, sjutra dan vode te u sobu za detoxikaciju pro sam vidio da neke velike špriceve pune nečega 30 komada ,sve sam gledao dok mi je ubrizgavao špriceve koji su me jedva uspavali to je radio kao da dava konju inekcije u venu ( neki rus "anesteziolog"). Sjutra dan kad sam se probudio vidim otvoren prozor a ja se smrznuo koliko je bilo hladno. Nisam znao dje se nalazim toliko sam infuziju primao da su morali kateter da mi stavljaju i kao što rekoh kad sam se probudio boljelo me od katetera da nisam mogao da vršim nuždu, nisam mogao da ustanem iz kreveta 12 sati pa su me iznosili u sobu a mene nije baš lako nositi pa smo padali jedva stigli do kreveta. Kasnije kad sam se ustao mutilo mi se u glavu jedva sam došao do dnevne sobe i uključio tv gledam tv a izgleda mi sve nekako čudno. Dan 3 dolaze mi u sobu kažu još jednom ja mu kažem nema šanse da ću katetr da stavljam više i tokom nagovaranja doktor mi se zakleo da neće stavljati kateter i naravno zeznuli su me to je bol koji se ne može izdržati. Tako prodje i treći dan. 4 dan kažu opet 9sto još jednom i kraj to po njihovom se radi 3 puta. Ja nisam hteo živ više ni jednom!! I NIKAD PA MAKAR I ZA SPAS ŽIVOTA TO NEBBIH RADIO. I EVO SAD GLEDAM KAKO NAJLAKŠE DA SE SKINEM SA BUPA JER ME NIŠTA NE RADI a i nemam neku želju da uzimam išta od opijata.
Post Reply