Page 1 of 1

"VRAPCE"

Posted: Mon Jun 17, 2019 10:18 pm
by lutalica
U ponedeljak iden na licenje u Vrapce.Moze neki savjet od nekog ko je bija tamo?hvala

Re: "VRAPCE"

Posted: Tue Jun 18, 2019 9:36 am
by Lebowski
Ja sam bio jednom davno radi heroina i prestao sam bio uzimati ga. Problem je jedino što je na odjelu bilo tulumarenja, bilo je akinetona i lumidola pa sam tražio da odem nešto ranije nego je bilo planirano, konkretno nakon 13 dana. Bio sam 5-6 dana na urgentnom odjelu i ostatak na zatvorenom. Ne znam je li još uvijek ali tada su bili pomiješani muški i ženske. Društvo je bilo ok, ali kažem to tulumarenje me odbilo da ostanem dulje, no bez obzira prestao sam bio uzimati heroin.

Re: "VRAPCE"

Posted: Tue Jun 18, 2019 3:26 pm
by lutalica
Koliko sam cula i sad je mjesoviti odjel.Cime skidaju da li znas.ja sam na boci metadona dnevno.dop ne uzimam. Da li je mobitel dozvoljen.hvala na osgovoru

Re: "VRAPCE"

Posted: Tue Jun 18, 2019 10:36 pm
by Lebowski
Kad sam ja bio skidali su na suho, a sad sam čuo da skidaju Buprenorfinom ili čak morfinom. Ja sam bio na zatvorenom odjelu gdje nije bilo mobitela ali mislim da je na otvorenom dozvoljen. Da te pitam, ti se ideš prebaciti na Buprenorfin ili se skroz skinuti?

Re: "VRAPCE"

Posted: Wed Jun 19, 2019 10:21 am
by lutalica
Ja bi da se skinem skroz.najradije.a kad si ti bio?nema sanse da skidaju na suvo sa tiliko velikih kolicina?na koliko si bio?

Re: "VRAPCE"

Posted: Wed Jun 19, 2019 11:26 am
by Lebowski
Ma ja sam bio prije 15 godina. Nisam bio na nikakvoj terapiji nego sam uzimao samo dop i malo sam se bio uzeo više, otišao takav kod svojeg privatnog psihijatra i on je zvao hitnu i hitna me dovela u bolnicu i onda su me bili primili. Tada sam se skidao na suho ali nisam bio nešto pretjerano ni navučen, onako srednje. Nakon toga sam se bio skinuo sa dopa. Na žalost ne zauvijek.

Re: "VRAPCE"

Posted: Wed Jun 19, 2019 11:46 pm
by lutalica
Odakle si ako mogu da pitam iz HR?

Re: "VRAPCE"

Posted: Tue Aug 06, 2019 8:36 am
by lutalica
Split.

Re: "VRAPCE"

Posted: Wed Jan 27, 2021 9:50 am
by Humanerror
Lijepi pozdrav...Mislim otici u Vrapce, dugo sam bila na hepovima,prebacila sam se na suboxone prije par god. sada sam na nekih 4 mg. suboksona na dan, zelim to skinuti skroz.Zanima me ako je netko bio nedavno, s cime skidaju, na suho ili kako? Uz to koliko dugo se ostane tamo otprilike..I kriza od suba koliko vremena traje?Hvala puno na odgovoru.