pitanje-pomoc

Ovdje možete pročitati važna obavještenja koja je napisao administrator u vezi korištenja foruma. Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta i to pročitate, prije nego što počnete pisati na forum.

Moderator: sanela

Post Reply
bokiskenderija
Posts: 2
Joined: Sun Nov 03, 2013 5:45 pm

pitanje-pomoc

Post by bokiskenderija »

pozdrav ljudi:Ja sam boris ovisnik sam oko 8 godina o heroinu bio sam i u bolnici 2 puta pa kuci se skido vise puta nije nista urodilo plodom sto se kaze al sam napravio kontakt sa marijanovcem ostalo je jos da se dogovorim sanjima oko placanja iste molim forumase ako ko zna sta o marijanovcu kako radi fukcionise ista da mi odgovori nisam nikad bio u komuni ovo je prvi put idem na svoju ruku hoce reci da me porodica uopste nije vrsila pritisak da idem sam,sam donjio tu odluku da idem u T.Z.Marijanovac al nisam uspio pronaci o istoj da neko napise kavi su uslovi i slicno unaprijed hvala
User avatar
sanela
Posts: 3904
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: pitanje-pomoc

Post by sanela »

Zdravo drug, Marjanovac je dobra komuna. Ako si odlucio da se mijenjas, onda ce ti u Marjanovcu biti ok. Imaju pravila kojih se trebas pridrzavati, ali nista ekstremno. Prihvati ih kad dodjes. Super sto si se odlucio za lijecenje u komuni!
dina_d
Posts: 262
Joined: Sun Mar 10, 2013 1:44 am

Re: pitanje-pomoc

Post by dina_d »

bravo borise ..samo naprijed...drzi se
Post Reply