KRAJ GODISNJEG ODMORA I MALO INFORMACIJA O KOMUNI U SARAJEVU

Ovdje možete pročitati važna obavještenja koja je napisao administrator u vezi korištenja foruma. Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta i to pročitate, prije nego što počnete pisati na forum.

Moderator: sanela

Post Reply
User avatar
mustafa
Posts: 253
Joined: Fri Apr 15, 2005 4:46 pm
Location: Sarajevo

KRAJ GODISNJEG ODMORA I MALO INFORMACIJA O KOMUNI U SARAJEVU

Post by mustafa »

Zelim samo da dam na znanje svim ucesnicima i citaocima ovog foruma da sam se vratio sa godisnjeg odmora i da sa mnogo vise energije stavljam svim vama svoja znanja na raspolaganje.
Vidim da se mnogo toga stiglo desiti - dobrih i manje dobrih stvari. takav je i sam zivot.
Zelio bih vas obavijestiti da sam bio u posjeti komuni koju je otvorila nevladina organizacija iz Sarajeva (UGPROI) sa Samirom na celu i da sam se nadahnut dozivljenim odlucio da vam ih preporucim jer smatram sa profesionalne strane gledajuci da obavljaju jako dobar rad na lijecenju ovisnika. I sam sam obavio predavanje na licu mjesta a takodje i uvidjeo da bi mnogi od vas trebalo da im se javite -dok jos ima mjesta!!
Mjesecni boravak iznosi izmedju 250-400 KM i svi su dobro dosli, nezavisno od religijske pripadnosti,nacionaliteta ili slicno.
I osoblje je strucno, divna Bosanska priroda,dobar program lijecenja i tako dalje .Ako zelite daljnje informacije mozete se javiti meni ili Saneli na forumu ili na privatne mail adrese.
Sve najbolje i hvala vam sto ste sa nama
M. Sarkic
ena.mo
Posts: 3
Joined: Sat Apr 24, 2010 1:01 am
Location: mostar

Re: KRAJ GODISNJEG ODMORA I MALO INFORMACIJA O KOMUNI U SARAJEVU

Post by ena.mo »

mah! bitno je da svi vi zaradujete na narkomanima!i cudila bi se da se neka dobra komuna ne placa! i tako da ja hocu da odem na ljecenje... nemogu! nemam para! i jos pored ovolikog problema muskarci jos uvijek imaju vise opcija dok mi zene i nemamo bas veliki izbor a i ovo sto ima, pucaju cijene!
User avatar
sanela
Posts: 3905
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: KRAJ GODISNJEG ODMORA I MALO INFORMACIJA O KOMUNI U SARAJEVU

Post by sanela »

ena.mo wrote:mah! bitno je da svi vi zaradujete na narkomanima!i cudila bi se da se neka dobra komuna ne placa! i tako da ja hocu da odem na ljecenje... nemogu! nemam para! i jos pored ovolikog problema muskarci jos uvijek imaju vise opcija dok mi zene i nemamo bas veliki izbor a i ovo sto ima, pucaju cijene!
Ena, poruka na koju si odgovorila je napisana prije pet godina.
Istina je da komuna za žene ima manje. Nažalost...
Što se plaćanja tiče, komuna je mjesto na kojem živiš i gdje jedeš, spavaš, trošiš struju, vodu, imaš ljude koji su uposleni da ti pruže pomoć, a koji rade za novac... Normalno je da trebaš platiti.
Međutim, imaš komune koje su besplatne, ali u kojima moraš raditi da bi se mogli pokriti troškovi boravka.
Tu ne vidim ništa čudno...

Ovo što sam napisala se odnosi samo na komune, o privatnim klinikama ne govorim, jer su tu cijene zaista visoke...
Post Reply