Nešto kao ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back
Posts: 818
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:55 pm

Re: Nešto kao ja

Post by Akkasha Come Back »

@rea_fenix
Koliko sam ja shvatila ti si mislila na ono čuveno "najopasniji je onaj koji nema šta da izgubi"

Tek sad postaje interesantno...pominješ ljude koji te hoće srušiti, pričaj malo više o njima jer je okruženje bitno- zašto su takvi prema tebi, da li su takvi prema drugima, da li si bukvalno sama samcita ili imaš bar nekoga za na kafu?

Vidiš- ja sam bila slična tebi. Promenila se nisam, ali sam se umorila. I sama sam. Ne mogu sa svakim akamoli sa nekim ko mi želi loše. Ma, ne mogu ni sa onima koji me samo ne razumeju i ne shvataju.
Ali ne mogu svi ljudi biti sami. Neko može, ja mogu. 9 godina.Samo kontakt sa prodavačicama i "dobar dan" komšijama u prolazu. Živim sa majkom, pa imam sa kim popiti kafu. Od te iste majke od koje sam bukvalno bežala.
Ona je dobra, po svim merilima, ja se ponašam OK jer sam digla ruke od sebe, kao da me čeka još reinkarnacija, pa mi se može da živa ne živim, a zapravo u reinkarnaciju ne verujem...
Nego nastavi ti.
Post Reply