Bio navucen

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Hallucinogen
Posts: 2
Joined: Sun May 31, 2020 12:42 pm

Bio navucen

Post by Hallucinogen »

navuko sam se bio na leponex i tramale ponekad pomjesam i trazeme . trazeme sam uzimao po 80 100 mg nista prejako ali obavezno zaljevao pivom. uzimao sam po 50mg leponexa prvo pa sve do 300mg jer me 50 100 i 200 nisu vise mogli raditi , na sve to sam sam cak i pio alkohol i pusio travu , e kad sam dosao do 300 mg tu se ukokam i paraliziram se u krevetu ne mogu se pomaci jedno sat vremena , a da ne pricam koliko pljuvacke izcuri iz usta dok se ne mogu pomoci , a kamoli kad zaspim to su lokve pljuvacke . svaku noc jedno par mjeseci sam uzimao leponexe na kraju sam ih jedva bacio i drago mi je to je sejtanska tableta , demonska , dalje na tramale sam isto bio navucen tj do nedavno sam bio, svaki dan kad se probudim u glavi mi je bilo da uzmem tramale znaci tek se probudim i krenem sa tramalima , lagano kad ustanem krenem odma onda kasnije tokom dana smrcem tramale na nos i zavrsavam jos navece sa travom kuci na spavanje i opet isto svaki dan , jebem ti tablete i ovisnost , tesko mi ih je skroz baciti ali ide na bolje da ostavim sve to sto mi ne treba ,, imam dijagnozu svakako a mjesao sam svakakve stvari na sve to ,, sam sebi otezao i pogorsao stanje
yasujirozu
Posts: 1639
Joined: Sun Feb 01, 2009 10:00 pm

Re: Bio navucen

Post by yasujirozu »

mogućno kak bi naslov tvoje teme više priličio istini, bez riječi "bio" u njemu :mrgreen:
Akkasha Come Back
Posts: 787
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:55 pm

Re: Bio navucen

Post by Akkasha Come Back »

Hallucinogen wrote: Sun May 31, 2020 1:11 pm navuko sam se bio na leponex i tramale ponekad pomjesam i trazeme . trazeme sam uzimao po 80 100 mg nista prejako ali obavezno zaljevao pivom. uzimao sam po 50mg leponexa prvo pa sve do 300mg jer me 50 100 i 200 nisu vise mogli raditi , na sve to sam sam cak i pio alkohol i pusio travu , e kad sam dosao do 300 mg tu se ukokam i paraliziram se u krevetu ne mogu se pomaci jedno sat vremena , a da ne pricam koliko pljuvacke izcuri iz usta dok se ne mogu pomoci , a kamoli kad zaspim to su lokve pljuvacke . svaku noc jedno par mjeseci sam uzimao leponexe na kraju sam ih jedva bacio i drago mi je to je sejtanska tableta , demonska , dalje na tramale sam isto bio navucen tj do nedavno sam bio, svaki dan kad se probudim u glavi mi je bilo da uzmem tramale znaci tek se probudim i krenem sa tramalima , lagano kad ustanem krenem odma onda kasnije tokom dana smrcem tramale na nos i zavrsavam jos navece sa travom kuci na spavanje i opet isto svaki dan , jebem ti tablete i ovisnost , tesko mi ih je skroz baciti ali ide na bolje da ostavim sve to sto mi ne treba ,, imam dijagnozu svakako a mjesao sam svakakve stvari na sve to ,, sam sebi otezao i pogorsao stanje
Za "Leponex" znam da curi pljuvačka i baš me nervira.
Dobila sam ga u zatvoru od psihijatra a ionako sam ga kupovala, "Leponex" je "zatvorski heroin", mene ništa drugo ne može uraditi .
Sad sam napolju. Piše mi i dalje terapija 50mg uveče, ali ja uzimam samo "jedan griz" te tablete.
Sa druge strane imam "Sanval" za spavanje ("Belbien" 10mg) i tri puta dnevno "Ksalol" (isto što i Xanax, sastav je Alprazolam).
Šta misliš, može li se ubiti sa "Leponex-om"?
Ja sam to đubre i zadržala u terapiji samo zato ako mi bude stvarno više pun kofer života i odlučim se roknuti, uvek imam 2 table u zalihama ali ne smem jer se plašim upravo toga što si ti opisao, da ću ostati potpuno nepokretna, da neću moći ni pričati a iznutra u telu da ću biti svesna svega, završiti u ludnici dok mi pljuvačka curi i niko nema pojma da sam JA i dalje ovde...košmar.
Post Reply