Volite li popit'?

Ovo je forum za osobe koje žele prestati piti ili koje su prestale piti i žele prodiskutovati o problemima s kojima se suočavaju prilikom održavanja apstinencije. Ovdje možete saznati informacije o programima i metodama liječenja alkoholizma

Moderator: sanela

User avatar
Beobandit
Posts: 365
Joined: Wed May 23, 2007 12:02 am
Location: Beograd, Srbija

Re: Volite li popit'?

Post by Beobandit »

Meni se jednostavno ne svidja rad Alkohola, valjda je posle gudre toliko bedan da mi pozli pa mi se trazida se treznim belim. Ali volim strano pivo Haineken 0.30l ne pijem vise posle toga ima ukus vode i samo klizi nema ukus piva i stoo bih ga pijo, to uz rostilj, kobasice ili takonesto, Vino pijem uz ribu i tonipunu casu onu vinsku negopola 1 dl. otprilike, a kupinovo vino je bilo moj favorit kada uradim belo, jer me spusti i otkloni sve negatuivno sto ostanne od koke, tenzijica, nervoza, lepo te daunira malkice, okice se samo malo zatvore, faca utrne, a kokainski flesevi cepaju kroz stomak, prepone, butine, glavu, ali kupinovo vino udara i odrzava kul stanje. Kao sto nko recimo ne moze koku da uradi a da ne cimne liniju heroina, bar ja znam tako neki ljudi ne mogu, odma ih zaboli stomak ako je urade samu onako, pogotovu bivsi zavisnici koji nisu na Metu. Ovako met pokrije potrebu za opijatima i koka radi kao strejt coveka.
Jer opijatski zavisnici konstatno snizavaju pritisak, a onda kada im koka podign ne na normalu nego duplo onda je to haos, a ovako Metadion dovede te u red pritisak kao normalnom coveku, bar meni, i koka samo podigne malo, ali toonda nije takva razlika kao kada nisipopio Met ili ko nije na terapiji ako je radio koku bez heroina. Moji se krste kada merim pritisak, kao najzdraviji covek, ali to ne motra nista da znaci.
Zato mislim da je alkohol nekako los jer ne zna covek sta radi, brljavi, sklon ej glupostima zavisnos od licnosti do licnosti.
Ne bi odbio Chivas Royal Salute jer klizi niz grlo kao mleko da pijes, ali ne bi popio drugu casu.
User avatar
preispitivac
Posts: 478
Joined: Thu Dec 17, 2009 1:42 pm

Re: Volite li popit'?

Post by preispitivac »

Zapravo nikad nisam dubioznije razmisljao o alkoholizmu. Bio sam pivopija, ali najgora pijanstva sam imao od zestina. Nisam jedan od onih koji su mogli da oderu litar radze, malo kila imam pa me valjda obori, ali recimo od pola litra rakije sam potpuno lud. Desavalo mi se da po 2 meseca apsolutno svako vece budem tresten pijan. Ali, nekako je za razliku od gandze, alkohol socijalno prihvatljiviji pa cak i podstican ("jao vidi cara sto se napio" pa :), nasuprot "vidi ovog dzankija al se naduvao" pa :x ). Imao sam gadne posledice - ne povezujem se kad pricam, nervozan, nemogucnost koncentracije, razdrazljivost za sekund itd. Ovo je dok nisam pijan - pijan sam bio najveci moguci pozitivac, nikad se nisam pobio pijan, pokacio sa nekim, razbijao case, flase itd, samo sam se zezao, vrlo komunikativan i onako, dopadljiv i zanimljiv. E al' zato sutra kad ustanem, bezi od mene, pogotovo ako nisam spavao dovoljno. Naravno, ne mogu da jedem, pusim, a jos mi gore bude od pljugi, onda tako vegetiram do 5 popodne recimo, pa tu jedem malo, i onda opet napijanje. Jbt, sad se prisecam, pre nego je gandz preuzela primat prilicno sam cesto bio pijan...A i kad se varilo manijacki, nikad nije proslo (sem kad smo u nekoj prirodi) bez par piva.Hm... :) Hm... :)
Jurim rep
User avatar
cokapeace
Posts: 1669
Joined: Thu Jul 05, 2007 2:06 pm

Re: Volite li popit'?

Post by cokapeace »

Beobandit ¬Na cemu li si ti prijatelju ?!?!


...VOZI MISHKO !!!!... :shock: :rolleyes:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
CyberT
Posts: 4
Joined: Thu Apr 22, 2010 11:34 am

Re: Volite li popit'?

Post by CyberT »

Vino ne volim a pijem Pelinkovac,Jagermeister,Jack Daniels,CANADIAN SPECIAL OLD,BRANDY...
Imam 17 godina i hronicni sam alkoholicar..
Post Reply