zdravo svima!!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Post Reply
User avatar
pepinga
Posts: 45
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:15 pm

zdravo svima!!

Post by pepinga »

Moj brat je narkoman.Uzima heroin od 98 godine, nekoliko puta se ,,sam,, skidao , nekoliko puta je u tome i ucestvovala porodica.Pre tri godine uzeo je metadonsku terapiju.Napustio je srbiju i ziveo jedno vreme u sloveniji, kada je bio skoro izlecen vratio se i poceo ponovo sa heroinom, trenutno je kod mene na skidanju.U ponedeljak mu se ugradjuje implant.I pocinje terapija koja ce trajati ko zna koliko.....ovde smo ja , njegova devojka,koja je strejter, moj decko,a roditelji su upoznati ali ce biti ukljuceni krajem nedelje u problem.......i on je sam postao clan ovog foruma......to je sve za sad.
User avatar
katarinadimedici
Posts: 430
Joined: Sat Apr 16, 2005 3:25 am

Post by katarinadimedici »

Blago njemu kada toliko vas brine i pomaže mu! Valjda će znati to da ceni i valjda će shvatiti da drogom šteti samo sebi, jer ćete svi vi preživeti, skinuo se on ili ne, u pitanju je samo njegov život!
User avatar
Zub
Posts: 25
Joined: Tue Mar 21, 2006 8:13 pm

Post by Zub »

Upravo tako, šta vas je više to bolje, na žalost ja san sama u svemu ovome :(, al iman VAS :D
Post Reply